Proiectare web

Prezența brand-ului tău pe internet nu este un aspect de neglijat, mai ales că un website performant te va ajuta să atingi obiectivele de business pe care ți le-ai propus.
Un site nu se rezumă doar la simpla creare a unor pagini web care să aibă o legătură între ele. Pentru a garanta succesul acestuia este necesar să fie cumulate mai multe elemente-cheie. Aspectul plăcut și inteligibil, viteza de încărcare, optimizarea pentru utilizatori și motoarele de căutare, accesibilitatea, design-ul grafic și interfața compatibilă cu orice device sunt doar câteva dintre aspectele care au rolul de a maximiza performanța site-ului tău.

Echipa noastră de specialiști te poate ajuta cu

Website prezentare

Trăim în era tehnologiei, ceea ce înseamnă că orice companie trebuie să se adapteze schimbărilor. Asigură-ți prezența în mediul online și oferă-le clienților șansa de a-ți cunoaște brand-ul îndeaproape și de a dobândi încredere în serviciile pe care le oferi.

Magazin online (E-commerce)

Online-ul este viitorul, iar tot mai mulți consumatori aleg confortul cumpărăturior care se află la un click distanță. Este timpul să îți setezi noi obiective de business și să ajungi la cât mai mulți clienți oriunde s-ar afla.

Design grafic

Oamenii sunt permanent atrași de frumos. Grafica personalizată joacă astfel un rol esențial în crearea identității vizuale a brand-ului tău, indiferent că vorbim de interfața grafică a site-ului, de logo, afișe și bannere sau cărți de vizită.

Responsive web design and UI & UX Design

În prezent utilizatorii vizitează site-urile preferate de pe diverse dispozitive. Fie ca este vorba de un desktop, un smartphone sau o tabletă, website-ul tău trebuie să fie adaptabil pentru oricare dintre aceste device-uri. O interfață simplă, ușor de utilizat, cu un aspect personalizat după identitatea brand-ului, le va oferi utilizatorilor o experiență plăcută care îi va determina să se convertească.

Optimizare site

Performanța și eficiența unui website rezidă în optimizarea corespunzătoare a imaginilor, fișierelor CSS și Java Script, modulelor cache, dar și a elementelor din head care facilitează încărcarea rapidă a site-ului. Toate aceste elemente vor fi apreciate și de motoarele de căutare care vor clasa site-ul pe una din pozițiile de pe prima pagină de rezultate.

Mentenanță web

Munca unui web developer nu se încheie nici după ce a predat clientului un site perfect structurat și eficient. Pentru a garanta o funcționalitate optimă, site-ul tău are nevoie de o mentenanță periodică pentru eventuale actualizări, verificări sau remedieri ale unor erori inopinate.

Lucrăm cu următoarele platforme de E-commerce

Cum lucrăm

Briefing – Aflăm tot despre identitatea brand-ului, alături de obiectivele urmărite, care este publicul țintă și colectăm materialele necesare pentru viitorul site (texte, imagini, videouri etc.)

Planificare – Construim o strategie eficientă în care stabilim layout-ul și funcționalitățile site-ului

Proiectare – Realizăm prima variantă a website-ului și îl trimitem clientului pentru verificare.

Dezvoltare – După ce proiectul este aprobat vom începe un întreg proces de programare, dezvoltare funcționalități, implementare și adăugare conținut

Lansare – Gata finalizat, site-ul urmează sa fie predat clientului și publicat pe internet.